Gestalt (relatie)therapie individueel

Losse sessies, of een traject om je persoonlijke dilemma's eens rustig te bespreken

Voor als je in de knoop zit met jezelf of met anderen

Waar ligt het nou aan…

Soms speelt er van alles tegelijk. Voel je je somber of eenzaam, maar ligt dat nou aan jou of je omgeving? Of je bent prikkelbaar, je werk staat je tegen… moet je iets anders of zit het in jezelf? Gek genoeg vinden we dat we, eenmaal volwassen, ook allerlei keuzes alleen moeten maken. Terwijl het leven niet altijd zo overzichtelijk is, of zo vlekkeloos. Dat je zelf niet mee ziet wat je wilt of nodig hebt, en zou moeten doen. In dat geval helpt het écht om te praten. Ik geef je geen advies, maar breng je terug naar je kern en stel de vragen waarmee jij je eigen antwoorden vindt. Onpartijdig en professioneel.

Waarom bij mij

Ik ben, naast Gestalt-psychotherapeut, ook een ervaren EFT-relatietherapeut. Dat maakt dat het voor mij gemakkelijker is om desgewenst jouw individuele sessies, aan te laten sluiten op een gezamenlijke sessie. Ik ben gewend aan tweetallen en het maakt mij niet of je je dochter of zoon, je partner of je moeder meeneemt. En ja, je mag deze individuele sessies ook gebruiken om je relatieproblemen op te lossen, een oud trauma te verwerken of burn-out te overwinnen.

Praktisch

Geen wachtlijst, maar vol=vol

Vaak vergoed vanuit aanvullende verzekering

Traject 6 sessies of losse sessies

Intake vooraf, oefeningen voor thuis.

Tweewekelijks of vaker, in overleg

ErKend Gestalt-pschotherapeut, Ervaren Eft-Relatietherapeut

E-book

Heb je gezien dat ik ook een e-book heb? Het gaat over de Rem op je Ruzie. Inclusief 50 kant-en-klare zinnen om een ruzie te temperen tot een goed gesprek. Download het gerust, het geeft ook handvatten om andersoortige gesprekken makkelijker in te gaan en je gevoelens over te brengen op een ander.

Prijs

Voor individuele consulten betaal je € 95 voor een sessie per uur.

Ook in het weekend heb ik (beperkt) plek, een consult kost dan € 120 per uur.

Voor de eerste sessie reken ik anderhalf uur, waarvan het eerste half uur gratis is als je nog geen gebruik hebt gemaakt van de gratis kennismaking.

Individuele therapie wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende verzekering op psychologische hulp. Meer informatie: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie

Hoe het werkt

Als je nog wat twijfelt of je bij mij in therapie wilt, dan heeft het zeker waarde als je gratis komt kennismaken.  Neem gerust contact op om af te spreken. Als je overtuigd bent en kiest om in therapie te gaan, dan stuur ik je vooraf een vragenlijst toe, zodat we vanaf het eerste gesprek goed van start kunnen gaan. Gaandeweg het traject zal vanzelf naar voren komen waarover en hoe ik je verder vooruit kan helpen. De therapie kan vaak -voor een deel- worden vergoed bij een aanvullende verzekering. Zie hiervoor: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie

Samen bereiken we meer dan jij alleen

Dit zeiden eerdere klanten

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”

“We kwamen nader tot elkaar, spannend en bevrijdend tegelijk”

“Dit gaf ruimte om boosheid bespreekbaar te maken, emoties te (h)erkennen, beter te communiceren, meer begrip, prettig contact.”

Wil je ook in actie?

Bel of mail vandaag nog

Tip

Denk je dat je relatieproblemen de voornaamste oorzaak zijn van jouw problemen? Ik kan je helpen, ook al is je partner er niet bij. En wie weet kunnen we hem of haar later in het traject alsnog erbij betrekken. In de praktijk gebeurt dat vaak en blijkt het enorm te helpen als één van de twee al grote stappen heeft gezet.

Mail me!

Mail of app om een telefonische oriëntatie in te plannen. Of kom kennismaken bij mij in Zeist als je nog twijfelt. Ik heb ook ’s avonds en in het weekend opties om terug te bellen.

Nog andere vragen?