Gestalt (relatie)therapie individueel

Losse sessies, of een traject om je persoonlijke dilemma's eens rustig te bespreken

Voor als je in de knoop zit met jezelf

Waar ligt het nou aan…

Soms speelt er van alles tegelijk. Voel je je somber of eenzaam, maar ligt dat nou aan jou of je omgeving? Of je bent prikkelbaar, je werk staat je tegen… moet je iets anders of zit het in jezelf?

Gek genoeg vinden we dat we, eenmaal volwassen, ook allerlei keuzes alleen moeten maken. Terwijl het leven niet altijd zo overzichtelijk is, of zo vlekkeloos. Dat je soms niet meer weet waar je goed aan doet, de moedeloosheid zakt je in de schoenen.

In dat geval helpt het écht om jouw verhaal eens zonder onderbreking en de juiste sturing te vertellen. Ik ben niet zozeer van het adviseren, maar geef vooral steun bij het vinden van je eigen antwoorden. Een nieuwe ervaring en een nieuwe kijk op jezelf, waar zowel jij als jouw situatie beter van kan worden.

Waarom bij mij

Ik ben een ervaren relatietherapeut op basis van EFT en daarnaast gestalttherapeut (de therapie van het contact en de situatie). Een voordeel van EFT en gestalt is dat het voor mij gemakkelijker is om individuele sessies te laten aansluiten op gezamenlijke sessies.

Ik ben gewend aan tweetallen en het maakt mij niet uit of je je dochter of zoon, je partner of je moeder meeneemt. En ja, je kunt bij individuele sessies  allles aan de orde stellen waar je maar behoefte aan hebt, zoals relatieproblemen, emotionele pijn uit vroegere situaties in je leven, depressieve gedachten, eenzaamheid, burn-out, minderwaardigheid, angstgevoelens, schaamte, etc.

Hoe ga ik te werk

Afspraak kan doorgaans op korte termijn

vergoeding mogelijk bij aanvullende verzekering

sessie om de 2 weken

indien wenselijk kan jouw partner erbij betrokken worden

Kennismakingsgesprek mogelijk, gratis en vrijblijvend

ErKend Gestalt-pschotherapeut, Ervaren Relatietherapeut EFT

E-book

Heb je gezien dat ik ook een e-book heb? Het gaat over de Rem op je Ruzie in je relatie. Inclusief 50 kant-en-klare zinnen om een ruzie te temperen tot een goed gesprek. Download het gerust, het geeft ook handvatten om andersoortige gesprekken makkelijker in te gaan en je gevoelens uit te spreken en over te brengen aan jouw partner.

Prijs

Voor individuele consulten betaal je € 95 voor een sessie per uur.

Ook in het weekend heb ik (beperkt) plek, een consult kost dan € 120 per uur.

Individuele therapie wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende verzekering op psychologische hulp. Meer informatie: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie

Twijfel je, of ben je overtuigd om een nieuwe stap te wagen?

Als je nog wat twijfelt of je bij mij in therapie wilt, dan heeft het zeker waarde als je gratis komt kennismaken. Neem gerust contact op om af te spreken. Als je overtuigd bent en kiest om in therapie te gaan, dan stuur ik je vooraf een vragenlijst toe, zodat we vanaf het eerste gesprek goed van start kunnen gaan. Gaandeweg het traject zal vanzelf naar voren komen waarover en hoe ik je verder vooruit kan helpen.

Therapie kan vaak -voor een deel- worden vergoed bij een aanvullende verzekering.

verandering is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Soms kunnen we daar best een beetje hulp bij gebruiken...

Dit zeiden eerdere klanten

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”

“We kwamen nader tot elkaar, spannend en bevrijdend tegelijk”

“Dit gaf ruimte om boosheid bespreekbaar te maken, emoties te (h)erkennen, beter te communiceren, meer begrip, prettig contact.”

Wil je verder?

Tip

Denk je dat je relatieproblemen de voornaamste oorzaak zijn van jouw problemen? Ik kan je helpen, ook al is je partner er niet bij. En wie weet kunnen we hem of haar later in het traject alsnog erbij betrekken. In de praktijk gebeurt dat vaak en blijkt het enorm te helpen als één van de twee al grote stappen heeft gezet.

Mail me!

Mail of app om een telefonische oriëntatie in te plannen. Of kom kennismaken bij mij in Zeist als je nog twijfelt. Ik heb ook ’s avonds en in het weekend opties om terug te bellen.

Nog andere vragen?