Gestalt (relatie)therapie individueel

Persoonlijke sessies om je zorgen eens rustig bespreekbaar te maken

Voor als je in de knoop zit met jezelf, of problemen hebt in je relatie, werk, familie, anderen...

Waar ligt het nou aan…

Soms speelt er van alles tegelijk. Voel je je somber, niet goed begrepen, ben je bang voor iets… Maar ligt dat nou aan jezelf, of iets uit je jeugd, nare ervaringen die je hebt meegemaakt? Of je bent snel geprikkeld, je werk staat je tegen, jouw relatie of huwelijk gaat niet naar je zin… moet er iets veranderen, heb je twijfels, weet je het even niet meer?

Gek genoeg vinden we dat we, eenmaal volwassen, ook allerlei keuzes alleen moeten maken. Terwijl het leven niet altijd zo overzichtelijk is, of zo vlekkeloos. Dat je soms niet meer weet waar je goed aan doet, de moedeloosheid zakt je in de schoenen.

In dat geval helpt het écht om jouw verhaal eens zonder onderbreking en de juiste sturing te vertellen. Ik ben niet zozeer van het adviseren, maar geef vooral steun bij het vinden van je eigen antwoorden. Een nieuwe ervaring en een nieuwe kijk op jezelf, waar zowel jij als jouw situatie beter van kan worden.

Waarom bij mij

Ik ben van origine gestaltpsychotherapeut (therapie van het contact). Al meer dan 30 jaar begeleid ik mensen individueel bij hun persoonlijke levensvragen en moeilijkheden. Later ben ik me ook meer gaan verdiepen in partner-relatietherapie, onder andere de EFT methode van Sue Johnson. Een groot voordeel van Gestalttherapie in combinatie met EFT, is dat het voor mij makkelijk schakelen is, om van individuele sessies naar sessies met de partner te gaan.

Ik ben gewend aan tweetallen en het maakt mij niet uit of je je dochter of zoon, je partner of je moeder meeneemt. En ja, je kunt bij individuele sessies  allles aan de orde stellen waar je maar behoefte aan hebt, zoals relatieproblemen, emotionele pijn uit vroegere situaties in je leven, depressieve gedachten, eenzaamheid, burn-out, minderwaardigheid, angstgevoelens, schaamte, etc.

 

Handig om te weten

Afspraak kan doorgaans op korte termijn

vergoeding mogelijk bij aanvullende verzekering

sessie om de 2 weken

indien wenselijk kan jouw partner erbij betrokken worden

Kennismakingsgesprek mogelijk, gratis en vrijblijvend

Erkend Gestalt-pschotherapeut (NVAGT), Ervaren Relatietherapeut EFT e.a.

Tarief

Voor individuele consulten gestalttherapie betaal je € 95 voor een sessie per uur. Individuele coaching kan ook, dan komt er 21% btw bij (wellicht handig als je ondernemer bent, of de kosten via je werkgever vergoed kunt krijgen bijv)
Individuele therapie wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende verzekering op psychologische hulp. Vraag mij gerust of je in aanmerking voor vergoeding.

Twijfel je misschien?

Als je nog niet zeker weet of je hulp wilt, dan kan het je wellicht helpen om gratis kennis te maken. Neem gerust contact op om af te spreken. Mocht je al wel de stap wil zetten, dan stuur ik je vooraf een vragenlijst toe, zodat we vanaf het eerste gesprek goed van start kunnen gaan.

Therapie kan vaak -voor een deel- worden vergoed bij een aanvullende verzekering.

verandering is altijd mogelijk... En Soms kunnen we daar best wat hulp bij gebruiken

Dit zeiden cliënten eerder

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”

“We kwamen nader tot elkaar, spannend en bevrijdend tegelijk”

“Dit gaf ruimte om boosheid bespreekbaar te maken, emoties te (h)erkennen, beter te communiceren, meer begrip, prettig contact.”

Tip

Denk je dat je relatieproblemen de voornaamste oorzaak zijn van jouw problemen? Ik kan je helpen, ook al is je partner er niet bij. En wie weet kunnen we hem of haar later in het traject alsnog erbij betrekken. In de praktijk gebeurt dat vaak en blijkt het enorm te helpen als één van de twee al wat stappen heeft gezet.

Mail me!

Mail of app om een telefonische oriëntatie in te plannen. Of kom kennismaken bij mij in Zeist als je nog twijfelt. Ik heb ook ’s avonds en in het weekend opties om terug te bellen.

Nog andere vragen?

Naar de inhoud springen