Over mij en mijn benadering, Jan Duits uit Zeist

Soms spreek ik stellen dat ik denk: “Dat wordt hard werken”. Wat cru gezegd dan. Want ik begeleid al meer dan 25 jaar partners in hun relatie en huwelijk, dus ik weet ook: dat bij één of twee sessies er weer iets aangeraakt kan worden, een moment van ontroering, een gewaarwording, een nieuw inzicht… en dat je denkt: wat fijn dat dit gebeurt en wat goed dat we dit traject toch zijn aangegaan met elkaar…

Hoe moeilijk je situatie misschien ook aanvoelt, ik weet uit ervaring dat mogelijkheden die je nu niet ziet, er straks wel kunnen zijn, waardoor alles in een geheel ander daglicht kan komen te staan.

contact is zo waardevol

Bij mij kom je in het hol van de leeuw

Maar het doel is wel om in een veilige sfeer problemen bespreekbaar te maken, patronen in te ruilen voor nieuwe patronen, betere communicatie, meer mogelijkheden binnen handbereik te krijgen waar je echt iets aan hebt. Stap voor stap hoor, je krijgt echt je hobbels nog wel. Maar terug naar die vriendschap, naar die verbinding, het weer goed te hebben met elkaar en met jezelf. Dat is het resultaat voor verreweg de meeste mensen die bij mij de deur uitgaan.

Boeken die mij inspireren

Meer over mij:

Naar de inhoud springen