Relatietherapie Huwelijkstherapie

sessies per keer af te spreken

of een traject van 6 sessies

Ontdek de essentie van goed contact met je partner

Relatietherapie is eigenlijk contact-therapie

Omdat er altijd contact is… of je nu dagelijks ruzie of juist nóóit ruzie hebt… maar ook als je geen verbinding meer voelt… dit heeft allemaal met contact te maken, hóe jullie communiceren, proberen elkaar te begrijpen, een echt goed gesprek voeren, met toegevoegde waarde, erkenning krijgen voor je ware verhaal. En als dat lukt, hoe fijn dat is.

Sessies relatietherapie, regulier of een traject van 6x?

Sessies relatietherapie zijn gewoonlijk om de twee weken; na een sessie maken we steeds een vervolgafspraak, zolang als nodig is natuurlijk. Maar je kunt ook voor een traject van 6 sessies kiezen. Dat geeft extra stimulans -is mijn ervaring- om het therapietraject aan te gaan, gericht op gewenst resultaat.

Vanaf de eerste sessie gaan we werken aan vooruitgang. De zorgen en vragen die jullie hebben bespreekbaar maken, op een manier dat je je in de eerste plaats goed kunt verwoorden én dat je luistert naar elkaar. Dan kan duidelijk worden waar jullie het moeilijk mee hebben, waar de pijn zit, jullie gemis én wat jullie ware verlangen is. Dit proces verder uit te werken tijdens de sessies en er thuis ook mee bezig te zijn, teneinde daar te komen waar jullie zijn. Uit de negatieve spiraal geraken, nieuwe wisselwerking bewerkstelligen, dat dingen duidelijk worden, weer vooruit durven <> kunnen kijken…

Praktisch

om de 2 weken een sessie, afhankelijk van verloop

afspraak op korte termijn mogelijk

wil je Eerst even kennis maken? prima, Dat Kan vrijblijvend

Intake via vragenlijst vooraf, we kunnen meteen verdiepend van start

traject van 6 sessies afspreken mogelijk, geeft houvast en is iets voordeliger

Tarief

Het tarief voor een sessie relatietherapie bedraagt € 85 per persoon (tot anderhalf uur)

Het tarief voor het traject van 6 sessies bedraagt € 475 pp

Heb je een vraag over vergoeding van therapie, bel/app 06 40801010 of mail me even contact@janduits.nl

En verder nog...

Misschien wil jullie eerst nog even kennismaken? Dat kan natuurlijk, dan nodig ik jullie uit om contact op te nemen, tijdsduur is ongeveer een half uur en het is gratis. Afspreken kan zowel overdag als op een avond. Het staat jullie helemaal vrij om nog wat bedenktijd te nemen na het gesprek.

Voordat we met een traject beginnen krijgen jullie van mij een vragenlijst ter voorbereidng. Dat ontvang ik voor de eerste sessie ingevuld retour. Dit maakt het wat makkelijker om meteen met de therapie te beginnen.

Bij relatietherapie is het overigens ook mogelijk om individuele sessies te doen. Wat de beste vorm is voor het te volgen therapieproces kunnen we gaandeweg bepalen.

Bij het 6-sessiestraject, krijgen jullie van mij vooraf een factuur van 50% van het totaalbedrag. Na 3 sessies volgt de factuur voor de andere 50%. Nadat we 6 sessies hebben gedaan bespreken we hoe het proces is verlopen en wat misschien nodig is. Uiteraard kan het zijn dat er nog wat werk aan de winkel is, dan  bekijken we wat te doen

Ervaringen, gevoelens die je misschien herkend:

Dit zeiden stellen eerder

“We bleven maar met z’n tweeën door sudderen over hetzelfde, dat kostte zoveel energie. We raden ieder ander stel aan om je relatie te redden, door er hulp bij te vragen.”

“Onze strijd ging vaak over gelijk willen hebben. We zien nu in dat het anders kan: begripvol opstellen, echt luisteren, willen weten hoe het werkelijk is…” 

“Gevoelens? Tja, we hadden het er liever niet over. Nu beseffen we beter dat gevoelens afdwingen niet zo goed werkt. Iets te moeten of de ander veroordelen werkt meestal averechts, een negatief effect. Het erkennen van wat is -zonder te oordelen- geeft wonderwel ruimte en nabijheid.”

“We kunnen beter communiceren door minder voor elkaar in te vullen.”

Neem contact op

Wil je meer informatie, kennismaken, of een afspraak maken voor een intakegesprek, vul onderstaand enkele gegevens in en schrijf me jouw bericht.

Ga naar de inhoud