Relatietherapie voor jullie samen.

Losse sessies of traject van zes sessies, samen én apart

Voor wie de verbinding wil herstellen

Omdat er altijd contact is

Eigenlijk is relatietherapie contact-therapie. Omdat er altijd contact is… of je nu dagelijks ruzie maakt of juist nóóit ruzie hebt… maar ook geen verbinding meer voelt. Je neemt elk je eigen rugzak mee. Maar je moet het samen rooien. Daarom spreek ik graag met ieder van jullie individueel. Om jullie daarna weer samen te brengen met mij erbij voor de rust en kalmte om datgene uit te spreken wat al te lang is overwoekerd. Dát werkt.

Tijd voor twee

Een traject van zes sessies blijkt in de praktijk optimaal. De intake doen we vooraf, schriftelijk. En na de eerste tranen begint het pas echt, zeg ik vaak. Want de één heeft het 100 x aangekaart, maar brengt de boodschap toch niet over. En de ander pikt het niet op, of wuifde het weg. Als dat uit de weg is, en er is echt contact, kunnen kwartjes snel vallen. Dan is het tijd om te oefenen. Te doorzien. Tools in handen te krijgen die helpen om met elkaar te verbinden. Als we terug kunnen naar de vriendschap en het plezier kan er zoveel veranderen in jullie leven. Dat heeft altijd een tweede kans verdiend!

Praktisch

Elke 14 dagen of vaker

afspraak op korte termijn mogelijk

6 sessies inclusief startsessie

Intake schriftelijk vooraf

Ook losse of extra sessies mogelijk

bewezen en verdiepende aanpak:

gestalttherapie (wollants) - emotie focus therapie (EFT-johnson) - de 7 relatiepijlers (gottman) - Solving the moment (wile) - intimiteit en seks in relatie (Perel en schnarz) - Liefde is een werkwoord (van steenwegen).

BONUS!

Online programma 7 weken x 7 dagen: Relatie Repair Plan met een positieve opdracht voor elke dag per mail aan elk van jullie. Deze gaat van start na ons eerste gesprek.

Prijs

Een traject van 6 sessies verdeeld over 3 à 4 maanden helpt je snel verder en kost € 995,- incl BTW.

Het is ook mogelijk om losse sessies te boeken voor € 175 per keer, (tot anderhalf uur) Weekendtarief € 190 per sessie.

Relatietherapie wordt doorgaans niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij individuele therapie is die optie er vaak wel. Stel gerust je vraag hierover.

Hoe het werkt

Wil je eerst kennismaken? Dat kan, dan nodig ik je uit voor een gratis half uur bij mij in de praktijk in Zeist. Dat kan zowel overdag als op een avond. Het staat jullie helemaal vrij om nog wat bedenktijd te nemen of dat jullie misschien wel meteen beslissen te willen starten. Dan maken we direct een afspraak voor de eerste sessie relatietherapie.

Voordat we van start gaan stuur ik jullie een vragenlijst ter beantwoording. Dat kan helpen om jou/jullie verhaal alvast in het kort van je af te schrijven. Ik heb op die manier dan ook al een aardig beeld van jullie persoonlijke beleving en welke zorgen jullie ervaren. Vervolgens kunnen we van start met de eerste sessie…

Als er behoefte is om ieder van jullie eerst apart te spreken, dan is dat zeker ook mogelijk. Op die manier krijg je de ruimte om vrijuit je hart te luchten en kunnen we samen bekijken hoe dat in te passen bij de gezamenlijke sessies.

Bij het 6-sessiestraject, krijgen jullie van mij vooraf een factuur voor 50% van het totaalbedrag.

Mocht je een keer verhinderd zijn, dat graag uiterlijk 24 uur van te voren bij mij te melden. Aan het eind van de 6 sessies ronden we af en is er uiteraard een optie tot verlenging, indien nodig cq wenselijk.

Dit is voor als jullie denken:

Dit zeiden eerdere koppels

“We bleven maar met z’n tweeën door sudderen over hetzelfde, dat kostte zoveel energie. We raden ieder ander stel aan om je relatie te redden, door er hulp bij te vragen.”

“Onze strijd ging vaak over gelijk willen hebben. We zien nu in dat het anders kan: begripvol opstellen, echt luisteren, willen weten hoe het werkelijk is…” 

“Gevoelens? Tja, we hadden het er liever niet over. Nu beseffen we beter dat gevoelens afdwingen niet zo goed werkt. Iets te moeten of de ander veroordelen werkt meestal averechts, een negatief effect. Het erkennen van wat is -zonder te oordelen- geeft wonderwel ruimte en nabijheid.”

“We kunnen beter communiceren door minder voor elkaar in te vullen.”

Ook in EFT relatietherapie?

Vul in en plan je startdatum

Tip

Wil je het optimale eruit halen? Zorg dan dat je niet alleen onze gesprekken in je agenda zet, maar reserveer ruimte om het te combineren met een wandeling achteraf, of samen eten en napraten. Na een goed gesprek is het vaak fijn om die verbinding even vast te houden: het verdubbelt het effect.

Mail me!

Mail of app om een telefonische oriëntatie in te plannen. Of kom kennismaken bij mij in Zeist als je nog twijfelt. Ik heb ook ’s avonds en in het weekend opties om terug te bellen.

Nog andere vragen?