Relatietherapie & Huwelijkstherapie

sessies per keer af te spreken

of een traject van 6 sessies

Ontdek hoe je van moment naar moment jezelf én jouw relatie vooruit kunt helpen

contact is waar het vooral over gaat in relaties

Eigenlijk is relatietherapie contact-therapie. Want stel je eens voor, als er géén contact is? Dan gebeurt er niet veel, toch?

We zijn dus doorlopend in contact met de wereld om ons heen, met anderen, de ander, jouw partner, jouw dierbaren…

…of er nu vaak ruzie is, of dat je juist nóóit ruzie hebt… maar ook als je geen verbinding meer voelt… dit heeft allemaal met contact te maken, hoe jullie communiceren, proberen elkaar te begrijpen, proberen verbinding te krijgen met elkaar. En als dat lukt, hoe fijn dat is.

Samen moet je het rooien. En dat kan soms een flinke uitdaging zijn. En voor die ‘klus’ kan iedere relatie of huwelijk komen te staan. Maar het geeft echt heel veel voldoening als je samen met succes door een moeilijke fase heen kunt gaan.

En, mijn ervaring is dat verandering in positieve zin altijd mogelijk is, ook al voel je je nu nog zo machteloos, verdrietig, boos, niet begrepen, gekwetst… met mijn hulp kun je samen het tij keren. Stap-voor-stap aan de slag, voor jezelf én samen met jouw partner problemen oplossen, cq de emotionele pijn achter je laten.

Tijd voor twee

Zoals aangegeven kunnen we na iedere sessie een nieuwe afspraak maken voor een vervolgsessie. Maar je kunt ook voor een traject van 6 sessies kiezen, dat geeft wat meer houvast om er samen voor te willen gaan (mijn ervaring is dat 6 sessies optimaal werkt).

De eerste sessie noem ik de startsessie, gewoon beginnen met het bespreekbaar maken van wat jullie nu bezig houdt, waar je nu duidelijkheid over wilt, waar je met elkaar over wilt praten op een nieuwe manier dat het jou / jullie verder helpt.

Hoe gaat 't in z'n werk

om de 2 weken een sessie, afhankelijk van verloop

afspraak op korte termijn mogelijk

wil je Eerst even kennis maken? prima, Dat Kan vrijblijvend

Intake via vragenlijst vooraf, we kunnen meteen verdiepend van start

traject van 6 sessies afspreken mogelijk, geeft houvast en is iets voordeliger

- Mijn aanpak is een samenspel van jarenlang verdiepen en therapie bedrijven.
- Het belanrijkste inzicht dat ik heb gekregen is dat we niet zo ver hoeven te zoeken naar oplossingen voor relationele problemen.
- De sleutel ligt vaak voor het oprapen, in het hier-en-nu.
- Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Therapie kan je daarbij helpen.

Tarief

Het tarief voor een sessie relatietherapie bedraagt € 85 per persoon (tot anderhalf uur)

Het tarief voor het traject van 6 sessies bedraagt € 475 pp

Heb je een vraag over vergoeding van therapie, bel/app 06 40801010 of mail me even janduits@ziggo.nl

En verder nog...

Misschien wil jullie eerst nog even kennismaken? Dat kan natuurlijk, dan nodig ik jullie uit voor een gratis half uur bij mij in de praktijk in Zeist. Dat kan zowel overdag als op een avond. Het staat jullie helemaal vrij om nog wat bedenktijd te nemen, of dat jullie mogelijk ter plekke beslissen te willen starten. Dan maken we direct een afspraak voor de eerste sessie.

Voordat we van start gaan krijgen jullie van mij een vragenlijst ter voorbereidng. Dat helpt om jouw/jullie verhaal alvast in het kort op te schrijven. Zo geven jullie mij al een aardig beeld van jullie zorgen en verwachtingen.

Bij relatietherapie is het overigens ook mogelijk om individuele sessies te doen. Wat de beste vorm is voor het te volgen therapieproces kunnen we gaandeweg bepalen.

Bij het 6-sessiestraject, krijgen jullie van mij vooraf een factuur van 50% van het totaalbedrag. Na 3 sessies volgt de factuur voor de andere 50%. Nadat we 6 sessies hebben gedaan bespreken we hoe het proces is verlopen en wat misschien nodig is. Uiteraard kan het zijn dat er nog wat werk aan de winkel is, dan  bekijken we wat te doen

hEB JE regelmatig gedachten als:

Dit zeiden stellen eerder

“We bleven maar met z’n tweeën door sudderen over hetzelfde, dat kostte zoveel energie. We raden ieder ander stel aan om je relatie te redden, door er hulp bij te vragen.”

“Onze strijd ging vaak over gelijk willen hebben. We zien nu in dat het anders kan: begripvol opstellen, echt luisteren, willen weten hoe het werkelijk is…” 

“Gevoelens? Tja, we hadden het er liever niet over. Nu beseffen we beter dat gevoelens afdwingen niet zo goed werkt. Iets te moeten of de ander veroordelen werkt meestal averechts, een negatief effect. Het erkennen van wat is -zonder te oordelen- geeft wonderwel ruimte en nabijheid.”

“We kunnen beter communiceren door minder voor elkaar in te vullen.”

Neem contact op

Wil je meer informatie, kennismaken, of een afspraak maken voor een intakegesprek, vul onderstaand enkele gegevens in en schrijf me jouw bericht.

Naar de inhoud springen