Relatieweekend of 3-daagse in Zeist

Vijf sessies, drie dagen, weg van huis, aandacht voor jullie relatie

Aantrekkelijke vorm van relatietherapie, in korte tijd duidelijkheid en de reële kans op een nieuwe start.

Juist als je er eigenlijk niet aan moet dénken misschien

Het relatieweekend is een veel gevraagd therapietraject in mijn praktijk te Zeist. Hier is veel belangstelling voor, daarom kan het relatieweekend ook als driedaagse in een midweek worden geboekt.

Je regelt zelf jullie verblijf, de lunches en diners. En in drie dagen spreken we elkaar 4 x intensief. Daarna zoeken jullie samen de ontspanning, ga fietsen, shoppen, lunchen of bezoek een wellness.

(Zeist ligt in het Utrechts Landschap/Heuvelrug en dichtbij domstad Utrecht.

Juist nu

Juist als jullie situatie regelmatig gespannen is, praten met elkaar  moeizaam verloopt, of als er nog maar weinig gedeeld wordt, te weinig.

Als je het liefst even wég zou willen, naar een andere plek om te bezinnen samen, werken aan verbetering, dingen verduidelijken, begrijpen wat gaande is en wat je eraan kunt doen.

hoe ga ik te werk

Startsessie op vrijdag, 2x sessie op zaterdag en 1x op zondag

Inclusief terugkomsessie op afspraak

Intake schriftelijk vooraf, we kunnen direct van start

Probleemoplossende aanpak (Emotie-Focus-Therapie, gestalttherapie, 7-pijlers succesvolle relatie, Liefde is een werkwoord, en meer)

Tarief

Voor het relatieweekend is het tarief: € 995,- inclusief btw in het weekend.

Voor de doordeweekse 3-daagse is het tarief: € 795,- inclusief btw. Tarieven zijn exclusief verblijf.

Als je een eigen bedrijf hebt en/of budget voor coaching kan ik de factuur daarop aanpassen. Voor vragen over vergoeding, neem gerust contact op (06 40801010 of janduits@ziggo.nl)

Hoe ik werk

Op basis van wat jullie wensen en nodig hebben, gaan we aan de slag. Ruim voordat het weekend begint, stuur ik voor ieder van jullie een vragenlijst ter beantwoording. Jullie vragenlijst krijg ik enkele dagen voor de start retour, zodat ik goed voorbereid aan de slag kan met jullie. Het eerste gesprek is dus meteen een echte startsessie. Als je vooraf met mij wilt kennis maken, dan kun je gebruik maken van het gratis kennismakingsgesprek.

Dit zeiden eerdere stellen

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding -soort van relatieboost- die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“Dit gaf ruimte om boosheid bespreekbaar te maken, emoties te (h)erkennen, beter te communiceren, meer begrip, prettig contact.”

Voor jullie ook zo’n relatieweekend?

Variant

Is een heel weekend niet haalbaar, maar waardeer je wel het concept van therapie en ruimte voor napraten en ontspanning? Maak er dan jullie eigen VIP-dag van met twee sessies, bijvoorbeeld vóór de lunch en vóór het diner.

Of toch met één overnachting en ook twee sessies (dan heb je iets meer tijd én ben je er ook net even wat langer tussenuit).

Mail mij: janduits@ziggo.nl of bel/app: 0640801010 om een datum te prikken.

NB: Deze variant is ook individueel mogelijk, soort van time-out voor jezelf.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak zou willen maken. Vul hieronder jouw gegevens in of bel/app mij even (06 40801010).