Relatieweekend of 3-daagse in Zeist

Als je jullie vastgelopen relatie een nieuwe kans wilt geven, het kan!

Kortdurende relatietherapie, intens én leerzaam, verdiepend en verrijkend.

Juist als je er eigenlijk niet aan moet dénken misschien

Het relatieweekend is een veel gevraagd therapietraject in mijn praktijk te Zeist. Daarom kan het relatieweekend ook als driedaagse in een midweek worden geboekt.

Je regelt zelf jullie verblijf, de lunches en diners. En in drie dagen spreken we elkaar 4 x intensief. Tussendoor zoeken jullie samen de ontspanning, ga fietsen, shoppen, lunchen of bezoek een wellness.

(Zeist ligt in het Utrechts Landschap/Heuvelrug, tussen Utrecht en Amersfoort)

Juist nu

Juist als praten met elkaar steeds weer tot onbegrip en spanning leiden. Ruzies en afstand, beiden voel je je onmachtig, steeds weer terecht te komen in een zelfde soort patroon waar je op vast loopt.

Als je graag even wég wil, in een andere omgeving, een mooie plek, om samen met mij in gesprek te gaan over jullie serieuze problemen.

hoe ga ik te werk

Startsessie op vrijdag, 2x sessie op zaterdag en 1x op zondag

Inclusief terugkomsessie op afspraak

Intake schriftelijk vooraf, we kunnen direct van start

Probleemoplossende aanpak (Emotie-Focus-Therapie, gestalttherapie, 7-pijlers succesvolle relatie, Liefde is een werkwoord, en meer)

Tarief

Voor het relatieweekend is het tarief: € 495,- (inclusief btw) per persoon in het weekend.

Voor de doordeweekse 3-daagse is het tarief: € 395,- (inclusief btw) per persoon. Deze bedragen zijn exclusief verblijf.

Als je een eigen bedrijf hebt en/of budget voor coaching kan ik de factuur daarop aanpassen. Voor vragen over vergoeding, neem gerust contact op: bel 06 40801010 of mail mij janduits@ziggo.nl)

Ter informatie

Op basis van wat jullie wensen en denken nodig te hebben, gaan ik met jullie in gesprek. Ruim voordat het weekend begint, stuur ik jullie -persoonlijk- een vragenlijst. Jullie ingevulde vragenlijsten krijg ik enkele dagen voor  het weekend retour. Dan ga ik het lezen en jullie verhaal met mijn bevindingen verder bespreekbaar  maken in de startsessie. Mochten jullie vooraf kennis willen maken, dan is dat zeker mogelijk via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

Dit zeiden eerdere stellen

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding -soort van relatieboost- die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”


Vooral onze ‘oude’ patronen kregen we scherp, en te leren om elkaar te helpen er niet meer in te verzanden. We merkten allebei de pijn die we elkaar hadden aangedaan, onbedoeld, pure onmacht eigenlijk. Een verrassende en verhelderende ervaring, waar we echt mee verder konden, iedereen gegund!

“We kregen weer vertrouwen om naar elkaar te luisteren, niet meer in verwijten te vervallen. Emoties bij elkaar te begrijpen, is iets wat blijvend onder onze aandacht moet blijven, maar is ook absoluut de moeite waard.”

Voor jullie ook zo’n relatieweekend?

Variant

Is een heel weekend niet haalbaar, maar waardeer je wel het concept van therapie en ruimte voor napraten en ontspanning? Maak er dan jullie eigen VIP-dag van met twee sessies, bijvoorbeeld vóór de lunch en vóór het diner.

Of toch met één overnachting en ook twee sessies (dan heb je iets meer tijd én ben je er ook net even wat langer tussenuit).

Mail mij: janduits@ziggo.nl of bel/app: 0640801010 om een datum te prikken.

NB: Deze variant is ook individueel mogelijk, soort van time-out voor jezelf.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak zou willen maken. Vul hieronder jouw gegevens in of bel/app mij even (06 40801010).