VIP Relatieweekend of 3-daagse in Zeist

Voor als je samen in korte tijd een flinke stap vooruit wilt maken

Juist als je denkt dat je er niet aan moet dénken

Wil je snel duidelijkheid, heb je weinig tijd, wil je liever geen langdurige relatietherapie? Dan kan ik jou en jouw partner het VIP Relatieweekend van harte aanbevelen. Het weekend heb ik verdeeld over 3 dagen, dus ruim de tijd voor verheldering en verdieping. Voordeel is ook dat je samen een weekend uit de drukte van alledag bent, geen kans op afleiding door de thuissituatie.

Je regelt zelf jullie verblijf, de lunch en avondeten. En in drie dagen doen we 4 sessies (5e sessie doen we later). Tussendoor kunnen jullie een opdracht doen en ontspanning vinden, zoals een wandeling, het Slot Zeist bekijken, lunchen samen, even iets voor jezelf doen, een wellness bezoeken, naar de bioscoop…

wat kun je verwachten

Aanhoudende relatie- of huwelijks-problemen hebben een nadelige invloed op het welbevinden van mensen. Je alleen voelen, vermoeidheid, verdrietig, boos soms… Als dit je bekend voorkomt kan het relatieweekend je helpen om het tij te keren. Samen met mij jullie serieuze problemen beter bespreekbaar maken. Het verhelderen van kwesties en/of patronen in de communicatie die je/jullie dwars zitten; hoe jullie het leven thuis georganiseerd hebben (rolverdeling, samenwerking, afstemming, gemaakte afspraken; herzien?); uitgebreid aandacht voor jullie belangrijke vragen en wensen.

Ter voorbereiding, ruim voor het geplande relatieweekend, stuur ik voor ieder een vragenlijst toe. Deze ontvang ik graag ingevuld voor het weekend retour, dan kan ik het lezen ter voorbereiding op de startsessie.

Praktisch

Startsessie op vrijdag, 2x sessie op zaterdag en 1x op zondag

Inclusief terugkomsessie op afspraak

Intake schriftelijk vooraf, we kunnen direct van start

Tarief

Voor het relatieweekend is het tarief: € 497,50 (inclusief btw) per persoon in het weekend.

Voor de doordeweekse 3-daagse is het tarief: € 397,50 (inclusief btw) per persoon. Deze bedragen zijn exclusief verblijf.

Als je een eigen bedrijf hebt en/of budget voor coaching kan ik de factuur daarop aanpassen. Voor vragen over vergoeding, neem gerust contact op via: 06 40801010 of contact@janduits.nl

Wat zijn jullie wensen?

Mochten jullie vooraf eerst nog kennis willen maken, dan is dat zeker mogelijk via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Ervaringen van eerdere stellen

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding -soort van relatieboost- die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”


Vooral onze ‘oude’ patronen kregen we scherp, en te leren om elkaar te helpen er niet meer in te verzanden. We merkten allebei de pijn die we elkaar hadden aangedaan, onbedoeld, pure onmacht eigenlijk. Een verrassende en verhelderende ervaring, waar we echt mee verder konden, iedereen gegund!

“We kregen weer vertrouwen om naar elkaar te luisteren, niet meer in verwijten te vervallen. Emoties bij elkaar te begrijpen, is iets wat blijvend onder onze aandacht moet blijven, maar is ook absoluut de moeite waard.”

welkom in mijn praktijkruimte

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een weekend / 3-daagse zou willen afspreken. Vul dan hieronder jouw gegevens in. Bellen of een whatsapp-bericht sturen kan ook (06 40801010).

Variant

Is een heel weekend niet haalbaar, maar waardeer je wel het concept van therapie met ruimte voor napraten en ontspanning? Maak er dan jullie eigen VIP-dag van met twee sessies: ochtend-middag met tussendoor een lunch.

Of misschien met één overnachting en ook twee sessies (dan heb je iets meer tijd én ben je er ook net even wat langer tussenuit).

Ga naar de inhoud