Relatieweekend of 3-daagse

Vijf sessies, drie dagen, weg van huis, dichterbij elkaar, ga ervoor!

Voor stellen die thuis niet verder komen

Juist als je er niet aan moet dénken

Het relatieweekend is een veel gevraagd therapietraject in mijn praktijk. Dat is dan ook de reden dat ik deze náást het weekend, ook aanbied als driedaagse in een midweek. Je regelt zelf je verblijf, je lunches en je diners. En in drie dagen spreken we elkaar 4 x intensief. Daarna zoeken jullie samen de ontspanning, ga fietsen, shoppen, lunchen of bezoek een wellness. We noemen het een relatieweekend, maar voor de meeste mensen voelt het als een doorbraakweekend.

Juist nu

 Juist als jullie nog maar weinig samen delen, of vooral ruzie maken, kibbelen. Als je het liefst even wég zou willen van elkaar. Omdat je relatie totaal niet ontspannen of zelfs maar leuk is. Ik haal je weg uit de drukte van alledag. Het doel is niet om jullie smoorverliefd te laten worden, maar het is opvallend hoeveel er kan gaan kriebelen als er weer ruimte is voor vriendschap en verbinding.  

Praktisch

1e sessie op vrijdag, 2x op zaterdag en 1x op zondag

Inclusief terugkomsessie op afspraak

Beperkt aantal data, dus vol=vol

Intake schriftelijk vooraf, we kunnen direct van start

inzichtgevende en verdiepende aanpak: EFT, gestalt, CBCT, 7-pijlers en meer

BONUS!

Inclusief online programma 7 weken x 7 dagen: Relatie Repair Plan met een positieve opdracht voor elke dag per mail aan elk van jullie. Deze start na jullie relatieweekend cq 3-daagse.

Prijs

Voor het relatieweekend is het tarief: € 1095,- incl BTW in het weekend.

Voor de doordeweekse 3-daagse is het tarief: € 895,- incl btw.

Je regelt zelf het verblijf. Het relatieweekend wordt doorgaans niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Bij individuele therapie is die optie er vaak wel

Hoe het werkt

Het relatieweekend kun je hier direct inplannen en boeken. Wil je doordeweeks een 3-daagse, bel mij dan even om de agenda’s naast elkaar te leggen. Op basis van wat jullie willen en nodig hebben, gaan we aan de slag. Ruim voordat het weekend begint, stuur ik voor ieder van jullie een vragenlijst ter beantwoording. Jullie vragenlijst krijg ik enkele dagen voor de start retour, zodat ik goed voorbereid aan de slag kan met jullie. Het eerste gesprek is dus meteen een echte startsessie. Als je vooraf nog wilt kennismaken, maak dan gebruik van het gratis half uur oriëntatiegesprek.  

Het doel is een flinke stap voorwaarts

Dit zeiden eerdere koppels

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding -soort van relatieboost- die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“Dit gaf ruimte om boosheid bespreekbaar te maken, emoties te (h)erkennen, beter te communiceren, meer begrip, prettig contact.”

Ook zo’n relatieweekend?

Kies datum en reserveer direct

Tip

Is een heel weekend niet haalbaar, maar waardeer je wel het concept van therapie en napraten in een goede sfeer? Maak er dan je eigen VIP-dag van met twee sessies, bijvoorbeeld vóór de lunch en voor het diner. Of twee sessies met tussendoor één overnachting (heb je net even wat meer tijd samen). Bel of app om een datum te plannen.

Mail me!

Mail of app om een telefonische oriëntatie in te plannen. Of kom kennismaken bij mij in Zeist als je nog twijfelt. Ik heb ook ’s avonds en in het weekend opties om terug te bellen.

Nog andere vragen?