EFT Relatieweekend of 3-daagse in Zeist

Voor als je samen in korte tijd een flinke stap vooruit wilt maken

Juist als je denkt dat je er niet aan moet dénken

Hebben jullie het druk misschien, veels te weinig tijd voor elkaar, problemen die zich opstapelen, behoefte aan hulp > relatietherapie, liever geen therapiesessies om de 2 weken, maar wel effectief? Dan kan ik jullie het EFT Relatieweekend van harte aanbevelen. Het weekend heb ik verdeeld over 3 dagen, dus ruim de tijd om met elkaar constructief in gesprek te gaan over wat er gaande is met én tussen jullie. Opdat er duidelijkheid komt, en te achterhalen hoe je verder kunt, met nieuwe inzichten, handige tips en handvatten die houvast geven.

Zelf regelen jullie het verblijf (hotel, B&B, huisje, …), de lunch en avondeten. En in drie dagen doen we 4 sessies relatietherapie (5e sessie spreken we voor enkele weken later af). Tussen de sessies door kunnen jullie een opdracht doen en ontspanning zoeken, zoals: een wandeling maken, lunchen, terrasje pakken, iets voor jezelf doen, een wellness bezoeken…

wat kun je verwachten

Relatieproblemen / huwelijksproblemen hebben vaak grote impact op de stemming tussen partners alsook hun situatie. Miscommunicatie, elkaar niet goed begrijpen, langs elkaar heen leven, op de automatische piloot staan, gevoelens van eenzaamheid, boosheid en verdriet. Wellicht herkenbaar?

Relatieproblemen, negatieve patronen kunnen met mijn EFT aanpak verholpen worden. Het relatieweekend kan jullie helpen om het tij te keren. Samen met mij te werken aan effectieve verbetering. Verhelderen van negatieve patronen, wat jullie dwars zit bespreekbaar maken, te luisteren, uit laten praten. Stil te staan ook bij hoe jullie het leven thuis georganiseerd hebben (rolverdeling, samenwerking, afstemming, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf, etc.

Ter voorbereiding, ruim voor het geplande relatieweekend, stuur ik voor ieder een vragenlijst toe. Deze ontvang ik graag ingevuld voor het weekend retour, dan kan ik het lezen ter voorbereiding op de startsessie.

Praktisch

Startsessie op vrijdag, 2x sessie op zaterdag en 1x op zondag

Inclusief terugkomsessie op afspraak

Intake schriftelijk vooraf, we kunnen direct van start

Tarief

Voor het relatieweekend is het tarief: € 497,50 (inclusief btw) per persoon.
Voor een doordeweekse 3-daagse (maandag-vrijdag) is het tarief: € 447,50 (inclusief btw) per persoon. Deze bedragen zijn exclusief verblijf.

Als je een eigen bedrijf hebt en/of budget voor coaching kan ik de factuur daarop aanpassen. Voor vragen over vergoeding, neem gerust contact op via: 06 40801010 of contact@janduits.nl

Wat zijn jullie wensen?

Mochten jullie vooraf eerst nog kennis willen maken, dan is dat zeker mogelijk via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Ervaringen van eerdere stellen

“Eindelijk hebben we duidelijkheid over onze (mis)communicatie, thuis kwamen we maar niet verder.”

“De bevrijding -soort van relatieboost- die we hebben ervaren na zo’n moeilijke tijd van tobben met elkaar, heeft ons erg goed gedaan.”

“Een onvergetelijk weekend.”


Vooral onze ‘oude’ patronen kregen we scherp, en te leren om elkaar te helpen er niet meer in te verzanden. We merkten allebei de pijn die we elkaar hadden aangedaan, onbedoeld, pure onmacht eigenlijk. Een verrassende en verhelderende ervaring, waar we echt mee verder konden, iedereen gegund!

“We kregen weer vertrouwen om naar elkaar te luisteren, niet meer in verwijten te vervallen. Emoties bij elkaar te begrijpen, is iets wat blijvend onder onze aandacht moet blijven, maar is ook absoluut de moeite waard.”

welkom in mijn praktijkruimte

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een weekend / 3-daagse zou willen afspreken. Vul dan hieronder jouw gegevens in. Bellen of een whatsapp-bericht sturen kan ook (06 40801010).

Variant

Is een heel weekend niet haalbaar, maar waardeer je wel het concept van therapie met ruimte voor napraten en ontspanning? Maak er dan jullie eigen VIP-dag van met twee sessies: ochtend-middag met tussendoor een lunch.

Of misschien met één overnachting en ook twee sessies (dan heb je iets meer tijd én ben je er ook net even wat langer tussenuit).

Ga naar de inhoud